9 oktober 2019

Een lang levenlang CF

Op woensdag 9 oktober 2019 organiseren wij als CF-team van het Maastricht UMC+ weer een informatieavond voor CF-patiënten, familieleden en andere belangstellenden. Dit keer hebben we als thema: “Een lang levenlang CF”. We hebben hiervoor een 4-tal presentaties, die verzorgd worden door leden van het CF team maar ook door (ouders van) patiënten.
Hiernaast willen we ook graag ingaan op vragen die u heeft. Allerlei onderwerpen kunnen tijdens deze avond aan het bod komen. Daarom willen wij u vragen om al van tevoren bij ons aan te geven waarover u nog meer informatie zou willen.
Ook de vragen die tijdens de avond zelf binnenkomen zullen worden voorgelegd aan een forum van deskundigen.

U kunt de informatieavond op twee manier volgen

 

Live-stream

Bent u CF-patiënt, dan is het advies om niet in contact te komen met andere CF-patiënten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om deze avond live te volgen via www.MUMC.nl Hiervoor moet u beschikken over een computer met internet. U kunt ook via de link: https://www.mumc.nl/live-cf-bijeenkomst de avond volgen.Tijdens de avond zelf kunt u uw vragen stellen door middel van:

Aanwezig in MUMC+

Voor familieleden, professionals en andere belangstellenden bestaat er de mogelijkheid aanwezig te zijn. Locatie: Maastricht UMC+, Flendrigzaal, niveau 4

Houdt u er rekening mee dat er gefilmd wordt. Als u niet in beeld wilt komen, geef dit aan het begin van de avond even door.

Programma

De avond zal ingeleid worden met enkele presentaties, daarna komen de vragen aan bod. In de bijlage het programma.

Aanmelden

Via e-mailadres cfteam.maastricht@mumc.nl graag vóór 5 oktober 2019. 
U kunt deze uitnodiging ook verspreiden bij uw eigen zorgverleners (fysiotherapeut, huisarts, apotheker, thuiszorg et cetera.) familieleden en geïnteresseerden.
Voor ons is het fijn als u doorgeeft dat u aanwezig bent, of de informatieavond via de live-stream volgt. Hebt u al vragen dan kunt u deze vast stellen, wij zullen proberen deze in de presentaties te verwerken!

Meer informatie over de CF-zorg in Maastricht is te vinden op: https://longziekten.mumc.nl/cystic-fibrosis