Herstel en preventie

azM Herstelzorg

azM Herstelzorg richt zich op ouderen die behoefte hebben aan revalidatiezorg na een behandeling in het ziekenhuis. Tot de doelgroep behoren vooral kwetsbare personen die meerdere gezondheidsproblemen hebben, minder goed herstellen en na een medisch specialistische behandeling, extra revalidatiezorg nodig hebben alvorens terug naar huis te kunnen. 
Patiënten uit de regio Maastricht en Heuvelland en daarbuiten kunnen er terecht voor opname, er is plaats voor 105 personen. Natuurlijk worden zij hierbij zorgvuldig begeleid door ervaren zorgmedewerkers en een multidisciplinair behandelteam. Revalidatie gebeurt via een intensief revalidatieprogramma dat op maat is gemaakt. Vanzelfsprekend gebruikt azM Herstelzorg hierbij de meest moderne behandelfaciliteiten en technieken.

azM Herstelzorg is in afwachting van nieuwbouw gehuisvest op de Sint Pieterstraat in Maastricht.

Geriatrische revalidatie is zorg die vergoed wordt in het basispakket van de Zorgverzekeringswet (ZvW). Indien u of uw familielid in aanmerking komt voor opname in azM Herstelzorg bespreekt de transferverpleegkundige dit met u en regelt uw overgang.

Voor meer informatie over azM Herstelzorg en het zorgaanbod verwijzen we u graag naar de website: www.azmherstelzorg.com of de folder.

Bezoekadres

Sint Pieterstraat 23 6211 JM Maastricht
T 043 - 601 94 00
F 043 - 601 94 94
E  info@azmherstelzorg.nl
W www.azmherstelzorg.com 

Klik hier om uw reis met het openbaar vervoer te plannen.

Wat vindt u van deze pagina?