Kwaliteit & patiëntveiligheid

Ik heb een afspraak in het ziekenhuis. Hoe gaat dat nu in zijn werk?

hoofdingangHoe ziet mijn ziekenhuisbezoek eruit?

Op deze pagina krijgt u meer informatie over hoe een poli-afspraak in zijn werk gaat. Dit kan een afspraak zijn in het ziekenhuis maar ook een afspraak per telefoon of met een beeldverbinding. 

Wordt u geopereerd of opgenomen in ons ziekenhuis en bent u benieuwd hoe de dag van uw operatie en/of opname eruit ziet? Lees dan hier verder.


beeldafspraakWat voor soort afspraak heb ik?

In het Maastricht UMC+ zijn drie soorten van overleg met uw arts mogelijk. Uw behandelend arts bespreekt samen met u wat voor u de beste optie is.

  • Afspraak in het ziekenhuis
  • Belafspraak
  • Beeldbelafspraak

Lees meer


WachtenBij binnenkomst

We vragen u om niet eerder dan 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn in het ziekenhuis. Bent u eerder, wacht dan even buiten of in uw auto  en kom niet eerder naar binnen.

Lees meer


LooprouteLooproutes en afstand houden

U volgt uw looproute in het ziekenhuis via lijnen op de vloer. Op plekken waar patiënten of medewerkers niet tegelijkertijd kunnen passeren, zijn opstelplaatsen gemaakt, waar u even op 1,5 meter afstand van de ander kunt wachten.

Let op, de routebeschrijving op uw afsprakenbrief kan gewijzigd zijn!

Lees meer


OnderzoekkamerIn de spreek- en onderzoekkamer

Bij fysiek onderzoek dragen onze medewerkers beschermingsmiddelen. Dit doen ze voor uw en hun eigen gezondheid. Dit kan een neusmondmasker zijn, een schort, handschoenen en een spatbril. Dit ziet er anders uit maar nogmaals: dit is voor ieders veiligheid.

Lees meer


 PaspoortBent u in een coronagebied geweest?

 

Bent u de afgelopen tijd in een gebied geweest dat vanwege corona ‘rood’ of ‘oranje’ gekleurd is? Ga dan bij terugkomst 10 dagen thuis in quarantaine. Heeft u in die periode een afspraak in ons ziekenhuis? Neem dan vóórdat u naar het ziekenhuis komt contact met ons op.

Op de website www.nederlandwereldwijd.nl leest u om welke gebieden het gaat.


MaatregelenMaatregelen

Het Maastricht UMC+ neemt maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. We zetten ze hier even op een rij.

Lees meer

 

 


 

Wat vindt u van deze pagina?