Opname tijdens corona

Hoe ziet de dag van mijn operatie/opname eruit?

TeststraatAlle patiënten die geopereerd worden óf voor een behandeling worden opgenomen, worden getest op het coronavirus in onze eigen ‘drive through’ teststraat gelegen achter het Provisorium bij het Maastricht UMC+. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Ease Travelclinic.

De test wordt afgenomen door medewerkers van het Maastricht UMC+.  Deze coronatest gebeurt binnen 72 tot 48 uur voor uw opname of OK en is enkel op afspraak. Wij vragen u om alleen naar deze geplande coronatest te komen. Kom ook alleen naar uw operatie en/of opname. Als dit niet mogelijk is, mag u maximaal één begeleider meenemen.

Er wordt gewerkt met een teststraat op een terrein buiten het ziekenhuis om zo de toestroom van patiënten naar en in het ziekenhuis te verminderen. Kinderen, patiënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking én patiënten die niet in het bezit zijn van een auto kunnen wel nog terecht bij de Ease Travelclinic in het ziekenhuis.

Hoe kom ik bij deze teststraat?

Volg de borden richting het ziekenhuis, sla vóór het ziekenhuis de Oxfordlaan in en volg vervolgens de borden richting de teststraat.

Wat vindt u van deze pagina?